Eierskifterapport

Tilstandsrapport ved salg av bolig. Eierskifterapport™ er rapporten enhver kjøper og selger bør kunne kreve ved en bolighandel.

Tilstandsrapport ved salg av bolig

Noen tenker kanskje at det er den megetsigende forsiden som er årsaken til at Eierskifterapport™ blir mer og mer populær blant boligselgere. Dette er nok en av årsakene, men det er hele pakka som gjør Eierskifterapport™ så populær:

Takstmann og Eierskiftrapport

En byggekyndig takstmann + Eierskifterapport™ gir færre konflikter i markedet. Det gir rett og slett en tryggere bolighandel.

Årsaken til at du bør kreve denne rapporten er at den er enkel å lese. Den er enkel og forstå. Likevel er det markedets grundigste tilstandsrapport. Rapporten tar utgangspunkt i å kontrollere bygningsdeler hvor det erfaringsmessig oppstår en del konflikter mellom kjøper og selger.

Eierskifterapport™ leveres kun av mestere tilknyttet Byggmestrenes Takseringsforbund, som er har tatt sin takstmann utdanning hos Mesterskolen. Da kan du være trygg.

Norges grundigste og mest oversiktlige tilstandsrapport heter Eierskifterapport™. Det som gjør den helt unik er:

  • KUN FOR FAGFOLK
  • FAGLIG RAMMEVERK

BMTFs Eierskifterapport™ er originalen som konkurrentene ønsker seg. Flere ufaglærte har prøvd å etterligne rapporten med deler av innholdet og ombytting av bokstavrekkefølgen i navnet.

Problemet med kopiene er at de ofte utføres av ufaglærte og de mangler det faglige rammeverket.

Hvordan bli takstmann?

Vurderer du en takstmann utdanning, da bør du sjekke ut Mesterskolens tilbud for folk med erfaring fra byggebransjen.