Skadetakst

Skadetakst i Bergen eller omegn

Dersom uhellet er ute og du trenger en skadetakst i Bergen eller omegn. Da har du kommet rett.

Det er enkelte kriterier du bør vurdere seriøst om du har hatt en skade på din bolig. Da tenker jeg på valg av takstmann.

Takstmann Skadetakst Bergen

Uavhengig og byggekyndig

At takstmannen er uavhengig er noe de aller fleste ikke tenker veldig mye på. Man får en skade på boligen. Ringer forsikringsselskapet. Får beskjed om at “Vi sender en takstmann”. Hva er sjansen for at dette er en uavhengig takstmann?

At takstmannen er byggekyndig er heller ikke noe folk flest tenker på. Er ikke alle takstmenn byggekyndige? Svaret på dette er: Nei, det er de ikke. Mange takstmenn er utdannet i en periode hvor kravet at de kunne regne areal og sette en verdi på boligen. De siste årene har det blitt midre behov for den typen takstmenn. Samtidig har det øker antallet byggekyndige takstmenn i bransjen.

Skadetakst i fra en BMTF takstmann

Dette betyr at ønsker du en garanti for at takstmannen er både byggekyndig og at uavhengig. Så er det en byggekyndig takstmann fra BMTF som gjelder. Byggekyndige takstmenn finner du over hele landet. Disse takstmennene har også de samme reglene de må følge. Det spiller ingen rolle om man bestiller en takstmann fra Drammen, en takstmann fra Skien eller en takstmann fra Bergen.

Hvordan bli takstmann?

Vurderer du en takstmann utdanning, da bør du sjekke ut Mesterskolens tilbud for folk med erfaring fra byggebransjen.